سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هولوکاست؛ قرون وسطی اروپا - رسانه




[ و شنید مردى دنیا را نکوهش مى‏کند فرمود : ] اى نکوهنده جهان ، فریفته به نیرنگ آن ، به ژاژهایش دلباخته و به نکوهشش پرداخته . فریفته دنیایى و سرزنشش مى‏نمایى ؟ تو بر دنیا دعوى گناه دارى ، یا دنیا باید بر تو دعوى کند که گنهکارى ؟ دنیا کى سرگشته‏ات ساخت و چسان به دام فریبت انداخت ؟ با خفتنگاههاى پدرانت که پوسیدند ؟ یا با خوابگاههاى مادرانت که در خاک آرمیدند ؟ چند کس را با پنجه‏هایت تیمار داشتى ؟ و چند بیمار را با دستهایت در بستر گذاشتى ؟ بهبود آنان را خواهان بودى ، و دردشان را به پزشکان مى‏نمودى . بامدادان ، که دارویت آنان را بهبودى نداد ، و گریه‏ات آنان را سودى . بیمت آنان را فایدتى نبخشید ، و آنچه خواهانش بودى به تو نرسید ، و نه به نیرویت بیمارى از آنان دور گردید . دنیا از او برایت نمونه‏اى پرداخت ، و از هلاکتجاى وى نمودارى ساخت . دنیا خانه راستى است براى کسى که آن را راستگو انگاشت ، و خانه تندرستى است آن را که شناختش و باور داشت ، و خانه بى نیازى است براى کسى که از آن توشه اندوخت ، و خانه پند است براى آن که از آن پند آموخت . مسجد محبان خداست ، و نمازگاه فرشتگان او ، و فرود آمد نگاه وحى خدا و تجارتجاى دوستان او . در آن آمرزش خدا را به دست آوردند و در آنجا بهشت را سود بردند . چه کسى دنیا را نکوهد حالى که بانگ برداشته است که جدا شدنى است ، و فریاد کرده است که ناماندنى است ، گفته است که خود خواهد مرد و از مردمش کسى جان به درنخواهد برد . با محنت خود از محنت براى آنان نمونه ساخت ، و با شادمانى‏اش آنان را به شوق شادمانى انداخت . شامگاه به سلامت گذشت و بامداد با مصیبتى جانگداز برگشت ، تا مشتاق گرداند و بترساند ، و بیم دهد و بپرهیزاند . پس مردمى در بامداد پشیمانى بد گوى او بودند و مردمى روز رستاخیز او را ستودند . دنیا به یادشان آورد ، و یادآور شدند . با آنان سخن گفت و گفته او را راست داشتند . و پندشان داد ، و از پند او بهره برداشتند . [نهج البلاغه] پارسی بلاگ، پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ
اوقات شرعی
کل بازدیدها:265671 .:. بازدید امروز:0
موضوعات نوشته ها

لینک به لوگوی من
هولوکاست؛ قرون وسطی اروپا - رسانه

دوستان من

جستجو در متن وبلاگ

جستجو:

اشتراک در خبرنامه
 

آرشیو

آهنگ وبلاگ

وضعیت من در یاهو
  • هولوکاست؛ قرون وسطی اروپا نویسنده: محمد جواد
    پنج شنبه 84/10/22 ساعت 12:12 صبح

    پس از گذشت 61 سال از جنگ دوم جهانی هنوز هم کسی حق ندارد درباره افسانه کشتار یهودیان دربازداشتگاههای آلمان تحقیق کند در حالیکه فیلم ها , روزنامه ها , کتابها و متون درسی اروپا آکنده از افسانه هولوکاست است و قوانین اروپا به هیچ محققی اجازه بررسی و نقد این ادعا را نمی دهد. این نوع برخورد با محققین و اندیشمندان در کشورهای مدعی دمکراسی نشان از عدم صحت آنها در ادعاهایشان دارد.

     در قاره ای که خود را مهد دمکراسی می داند و به ماده 11 اعلامیه حقوق بشر می بالد تاریخ قرون وسطی در غرب مجددا در حال شکل گیری است و تاریخ در غرب دوباره تکرار می شود ولی این بار صهیونیستها دور جدیدی از تفتیش عقاید به سبک قرون وسطا را در اروپا به جریان انداخته اند. اینکه اندیشمندان و محققانی مثل « روژه گارودی » در فرانسه و « ایروینگ » در اتریش و دهها مورخ دیگر در سراسر اروپا به خاطر تحقیق و ارائه مستنداتی مبنی بر افسانه بودن کشتار یهودیان به مانند گالیله به محاکمه و حبس کشیده می شوند , نشان می دهد که ادعای وجود دمکراسی در غرب , صرفا یک طبل توخالی است .

    غرب در مواجهه با پدیده هایی مانند « آزادی » , « حقوق بشر » و « دمکراسی » همواره گزینشی عمل می کند , به همین دلیل است که نویسنده ای مانند سلمان رشدی مرتد که به عقاید بیش از 1,5 میلیارد مسلمان اهانت کرده , در این قاره با آغوش باز پذیرفته شده و مورد تشویق قرار می گیرد ولی نویسندگانی مانند « روژه گارودی » و « ایروینگ » که می خواهند ابعاد یک دروغ سیاسی و جعل تاریخی را فاش کنند , از سوی مدعیان آزادی به بند کشیده می شوند.

    در همین زمینه:

    همایش اینترنتی هولوکاست؛ اسطوره پردازی صهیونیسم


    رسانه نظرات دیگران ( )